- -
UPV
 

Fira del Invents

PRESENTACIÓ 


Cada dos anys, la Universitat Politècnica de València organitza la Fira dels Invents amb l"objectiu d"acostar a tota la societat la recerca que du a terme als laboratoris. L"exposició reuneix una vintena de productes, prototips i models desenvolupats en els departaments, instituts i centres de la universitat.


Amb el títol «Repensat i fet», la mostra ofereix la possibilitat de conèixer de prop el treball d"investigadors i alumnes de la UPV en àmbits com l"aeronàutica, l"automoció, les noves aplicacions per a dispositius mòbils, la química, la construcció, les tecnologies per a la salut o l"agroalimentació, entre altres. A més, obri les portes als futurs investigadors, ja que també s"hi mostren els dos projectes guanyadors del concurs Petits Grans Invents 2017, en el qual participen alumnes d"ESO, batxillerat i cicles formatius.


La Fira dels Invents és un esdeveniment que promou la Universitat Politècnica de València en el qual col·labora la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat.
Fira dels Invents


EMAS upv