- -
UPV
 

Petits Grans Invents

INSCRIPCIÓ 


La preinscripció en Petits Grans Invents, el VII Concurs UPV de Projectes Científics, que organitza la Universitat Politècnica de València, es fa a través d'aquest senzill formulari en línia.


Formulari d'inscripció


IMPORTANT: aquest formulari només serveix per a la preinscripció. Per a realitzar la inscripció formal és necessari que ens faces arribar una còpia còpia signada per tots els membres de l'equip participant del correu electrònic de confirmació que rebràs juntament amb la resta de la documentació: memòria, resum i projecte (punt 7 de les bases). Pots fer-ho a l'Àrea de Comunicació de la UPV o en qualsevol dels registres generals de la UPV, en sobre tancat i dirigit a l'Àrea de Comunicació. En aquest cas et recomanem que ho lliures tot junt com més prompte millor, dins del termini de presentació de projectes, fins al 19 de maig del 2017.


També pots enviar aquest correu electrònic d'inscripció, signat i escanejat, juntament amb la resta de documentació escrita, a l'adreça informacion@upv.es especificant en l'assumpte "VII edició de Projectes Científics. Petits Grans Invents per a l'any 2017". En aquest cas, has de presentar el projecte físic dins del termini de presentació de projectes (fins al 19 de maig del 2017) a l'Àrea de Comunicació de la UPV o en qualsevol dels registres generals de la UPV, dirigit a l'Àrea de Comunicació. És interessant que presentes el projecte com més prompte millor dins del termini.


Recorda que només s'hi pot fer una inscripció per equip.


Si tens qualsevol dubte, pots cridar a l'Àrea de Comunicació de la UPV al 96 387 90 00 (extensió 78241), en horari de 9 a 14 h, o escriure un correu a Eva Tarazona.Patrocinadors

EMAS upv