- -
UPV
 

Petits Grans Invents

GUANYADORS 


El Premi al Millor Projecte, que reconeix un desenvolupament científic, un experiment, una aplicació o una proposta original i innovadora en l'àmbit de la ciència i la tecnologia, i que està dotat amb 500 euros, és per a:


HapCom

Centre Educatiu Gençana (Godella)


Aquest projecte consisteix a dissenyar, construir i programar un dispositiu que permeta la conversa entre una persona cega i una persona sordmuda. És a dir, que el sordmut siga capaç de rebre la informació que un cec li transmet a partir del dispositiu creat i, al contrari, que el cec siga capaç de rebre la informació que li transmet un sordmut.




Per la seua banda, el Premi al Millor Projecte de Caràcter Industrial (patrocinat pel COEICV) reconeix l'equip que presenta un prototip, un invent o una solució que destaca per la seua aplicació en l'àmbit de la indústria. També està valorat en 500 euros i és per a:


DJ amb Ardumusic

IES El Saler (València)


Ardumusic permet tocar més de 40 instruments diferents amb la mà, sense necessitat de coneixements musicals. El resultat és tan senzill que, fins i tot, els més xicotets són capaços d'utilitzar-lo. Aquest projecte està programat mitjançant la utilització de blocs de programació, i fins i tot els "novells" en aquest tipus de noves tecnologies poden desenvolupar les seues pròpies idees creatives.



A més, atesa la qualitat del treball, el jurat concedeix un accèssit sense dotació econòmica a:


Realitat augmentada i geolocalització com a eines de sensibilització mediambiental i de reciclatge

IES Berenguer Dalmau (Catarroja)


Aquest projecte estudia les app disponibles en el mercat sobre realitat augmentada i geolocalització per a conèixer els seus avantatges i desavantatges i, així, poder dissenyar marques i rutes de reciclatge, usar aquestes app i difondre'n l'ús. L'objectiu és utilitzar la realitat augmentada i la geolocalització com a eines de sensibilització mediambiental i de reciclatge per a tota la població de Catarroja.






Patrocinadors

EMAS upv