- -
UPV
 

Petits Grans Invents

FINALISTES 


HapCom

Centre Educatiu Gençana (Godella)


Aquest projecte consisteix a dissenyar, construir i programar un dispositiu que permeta la conversa entre una persona cega i una persona sordmuda. És a dir, que el sordmut siga capaç de rebre la informació que un cec li transmet a partir del dispositiu creat i, al contrari, que el cec siga capaç de rebre la informació que li transmet un sordmut.




Simon EFA

EFA La Malvesía (Llombai)


El repte d'aquest projecte comença amb la programació amb Scratch del joc comercial Simon Says. Segueix amb l'aplicació per a mòbils o tauletes amb el programa App Inventor per a la creació d'aplicacions Android i, finalment, acaba amb el muntatge d'un circuit electrònic del joc amb plaques prototip.




Realitat augmentada i geolocalització com a eines de sensibilització mediambiental i de reciclatge

IES Berenguer Dalmau (Catarroja)


Aquest projecte estudia les app disponibles en el mercat sobre realitat augmentada i geolocalització per a conèixer els seus avantatges i desavantatges i, així, poder dissenyar marques i rutes de reciclatge, usar aquestes app i difondre'n l'ús. L'objectiu és utilitzar la realitat augmentada i la geolocalització com a eines de sensibilització mediambiental i de reciclatge per a tota la població de Catarroja.




DJ amb Ardumusic

IES El Saler (València)


Ardumusic permet tocar més de 40 instruments diferents amb la mà, sense necessitat de coneixements musicals. El resultat és tan senzill que, fins i tot, els més xicotets són capaços d'utilitzar-lo. Aquest projecte està programat mitjançant la utilització de blocs de programació, i fins i tot els "novells" en aquest tipus de noves tecnologies poden desenvolupar les seues pròpies idees creatives.




Que l'ombra t'acompanye

IES El Saler (València)


Quan estem exposats al sol com, per exemple, a la platja, a la piscina, a la muntanya... ens trobem davant d'una molèstia que pot danyar-nos: la radiació solar. Aquest projecte es basa en la idea de proporcionar ombrel·les que porten incorporat un sistema que els permet orientar-se de forma automàtica de cara al sol i evitar així que la persona haja de fer un esforç per canviar de posició.






Patrocinadors

EMAS upv