- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2017-2018

Recomanacions per a les famílies 


Abans de la visita 


- Pregunta'ns com s'hi arriba. Et recomanem que, uns dies abans de la visita, ens telefones per a consultar-nos. T'indicarem la millor ruta d'arribada.


Des d'Alacant o Madrid Des d'Alacant o Madrid (obri nova finestra)


Des de Castelló o Barcelona


- Si el teu fill o filla vol visitar dos itineraris diferents, pots dir-li que vinga un dia a les JPO d'alumnes amb el seu centre (dimarts o dijous) i veja un recorregut, i que vinga un altre dia a les JPO de famílies (un dissabte al matí) havent-se apuntat a un itinerari distint. Així podrà resoldre tots els dubtes que tinga. Si el seu centre no ve a les JPO, pot venir dos dissabtes diferents a les jornades de famílies.


- Les presentacions institucionals de la UPV (en format PowerPoint), els vídeos que es projecten i els enregistraments d'aquestes presentacions (tant d'alumnes com de famílies) estan a disposició teua en la web de la UPV.


- Si necessites posar-te en contacte amb nosaltres i aquest dia no hi ha programada cap Jornada de Portes Obertes, telefona a l'Àrea de Comunicació: 96 387 90 00 (extensió: 78906), en horari de 9 a 14 h, o escriu a María José Viúdez.


El dia de la visita 


- Si vas a visitar el campus de Vera (a València) i véns amb cotxe, has d'aparcar en l'avinguda dels Tarongers, a l'altura del col·legi major Galileu Galilei col·legi major Galileu Galilei (obri nova finestra). Ací es troba la porta d'accés "L" i al costat, l'edifici Nexus-6G, que és on té lloc la presentació de la UPV amb què comença la jornada (a les 9 h). Si véns amb tramvia, la parada més pròxima és la de Tarongers (línies 4 i 6). Tingues en compte que el campus de Vera és molt gran: de punta a punta té 2 km.


- Sigues puntual. Per favor, arriba almenys 15 minuts abans de l'inici de les activitats. D'aquesta manera, tindràs temps suficient per a trobar la sala i acomodar-te en el seient.


- Finalment, et facilitem un telèfon d'incidències: 618 081 091. Aquest número només està operatiu (des de primera hora del matí) els dies que es realitzen les Jornades de Portes Obertes al campus de Vera de la UPV. Tingues aquest número sempre a mà i telefona'ns per a comunicar-nos qualsevol imprevist.EMAS upv