- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2017-2018

Què opinen els usuaris? 


Als alumnes, als professors i a les famílies que visiten la UPV els demanem l'opinió sobre les jornades. Amb aquest motiu, l'any passat es van processar 1.182 enquestes. La gran majoria dels estudiants (el 97% dels enquestats), així com dels orientadors i tutors que visiten la UPV (el 97%), pensa que l'organització de les Jornades de Portes Obertes és bona. I el 97% de les famílies recomanaria l'activitat.


A continuació, incloem alguns dels comentaris recollits en els últims cursos.


Alumnes

- Em va agradar molt que esmentaren les diverses activitats fora de les classes o els llocs on poder viatjar per a estudiar fora, que ajudaren i buscaren treballs parcials per als alumnes... En general, em va semblar un lloc perfecte per a estudiar.
- Vaig eixir molt contenta de la jornada, perquè estic segura d'haver trobat la carrera que cercava i no havia escoltat res sobre aquesta abans.
- Al meu entendre, la jornada de portes obertes va estar genial. M'havien parlat moltíssim d'aquesta Universitat i mai hi havia estat. La veritat és que em va emocionar molt veure com els estudiants s'esforcen tant per complir els seus somnis.
- Em sembla boníssima la idea de fer-les per a gent com nosaltres que no tenim les coses clares.
- Des del meu punt de vista, la UPV és una gran Universitat, des de les instal·lacions fins a totes les activitats que et proporcionen.
- M'ha agradat bastant, tant l'explicació dels graus com el tour per a ensenyar-nos les instal·lacions, que fan de la UPV una universitat molt interessant, a més dels segells internacionals de qualitat i prestigi.
- M'ha semblat una experiència única.


Famílies

- Si haguera de tornar a la universitat, estudiaria amb vosaltres.
- Tant per a la meua filla com para nosaltres va ser una experiència fantàstica. Vam aprendre moltes coses fonamentals per a la seua formació i posterior inclusió en la vida laboral, que obrin un horitzó fantàstic en universitats europees i pràctiques en empreses.
- En general, ens va agradar molt. I no em penedisc gens d'haver fet el viatge a posta des de Saragossa. Molt, molt interessant. Molt agraïts pel tracte tan amable.
- He anat a altres universitats a les jornades de portes obertes. Però crec que la UPV va aconseguir convèncer-me. Sobretot gràcies a l'excel·lent presentació de les enginyeries que es va realitzar en la taula redona.
- L'experiència ens va agradar tant als pares com a la futura universitària i, fins i tot, al seu germà de 14 anys.
- La millor jornada de portes obertes que he vist fins al moment en una universitat espanyola.
- Espere que el meu fill puga entrar a la UPV.


Orientadors i tutors

- És genial l'acompanyament que es realitza a l'alumnat, ajudant-lo en molts aspectes de la seua integració, facilitant la transició, donant eixida a les seues necessitats i inquietuds. En definitiva, l'èmfasi no sols a formar estudiants, sinó a formar persones de manera integral.
- M'ha agradat molt la visita, ja m'he informat de nous graus que per a mi eren desconeguts.
- Feia molts anys que no participava en aquesta jornada; heu millorat moltíssim. Gràcies.
- Em sembla que estan molt ben organitzades i els alumnes també les valoren molt bé.
- "Veure in situ les instal·lacions resulta molt motivador".
- "Sóc antic alumne de la UPV, i veig que millora. Quan jo vaig fer el batxillerat no teníem tanta informació".
- "És millor, fins i tot, del que pensava".
EMAS upv