- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2017-2018

Recomanacions per a l'orientador o tutor 


Abans de la visita 


- Parleu amb els vostres alumnes de la jornada. Comenteu amb ells els diferents itineraris perquè sàpien com es desenvoluparà la visita i puguen triar a consciència el recorregut que més els convé. D'aquesta manera, evitarem que, el dia de la jornada, en el mateix moment d'iniciar-se els circuits, hi haja alumnes indecisos, sense saber quin trajecte seguir.


- Si tens una alumna o alumne que vol visitar dos itineraris diferents, pots dir-li que vinga un dia a les JPO d'alumnes amb el seu centre (dimarts o dijous) i s'inscriga en un recorregut, i que vinga un altre dia a les JPO de famílies amb els pares (un dissabte al matí) i que s'apunte en un altre itinerari diferent. Així podrà resoldre tots els dubtes que tinga.


- Pregunteu-nos com arribar-hi. Us recomanem que, uns dies abans de la visita, ens telefoneu per a consultar-nos. Us indicarem la millor ruta d'arribada.


- Les presentacions institucionals de la UPV (en format PowerPoint), els vídeos que es projecten i els enregistraments d'aquestes presentacions (tant d'alumnes com de famílies) es troben a disposició teua en la web UPV.


- Si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres i no hi ha programada cap Jornada de Portes Obertes, telefoneu a l'Àrea de Comunicació 96 387 90 00 (extensió 78906), en horari de 9 a 14 h, o escriu a María José Viúdez.


El dia de la visita 


- Si visiteu el campus de Vera de València i veniu amb autobús, podeu aparcar a l'exterior de la UPV a l'altura del col·legi major Galileu Galilei col·legi major Galileu Galilei (obri nova finestra) i entrar per la porta d'accés "L". Si ho feu amb tramvia, la parada més pròxima a l'edifici Nexus-6G, lloc on comencen les jornades (a les 9 h), és la de Tarongers (línies 4 i 6). Tingues en compte que el campus de Vera és molt gran: de punta a punta té 2 km.


- Sigueu puntuals. Per favor, arribeu almenys 15 minuts abans de l'inici de les activitats. D'aquesta manera, tindreu prou temps per a trobar la sala i acomodar-vos als seients. I recordeu que en cada jornada intervenen moltes persones. Els retards afecten el nostre treball i perjudiquen altres grups.


- Demaneu als vostres alumnes que desconnecten els telèfons mòbils durant les sessions.


- Comenteu-los que, en el cas de Vera, en acabar la xarrada institucional, han d'eixir a l'exterior de l'edifici, on trobaran diferents pals amb els noms dels sis itineraris. Cada alumne s'ha de col·locar vora el pal de l'itinerari triat. Un estudiant universitari guiarà els grups i els acompanyarà en tot moment.


- Recordeu que l'orientador o tutor ha de quedar amb els seus alumnes en un punt de trobada en acabar la visita.


- Finalment, us facilitem un telèfon d'incidències: 618 081 091. Aquest número només està operatiu (des de primera hora del matí) els dies de les Jornades de Portes Obertes al campus de Vera de la UPV. Tingueu-lo sempre a mà i telefoneu per a comunicar-nos qualsevol imprevist.EMAS upv