- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2016-2017

Presentació 


Jornades de Portes Obertes 2016-2017

La Universitat Politècnica de València (UPV) presenta les Jornades de Portes Obertes (JPO) 2016-2017, amb novetats interessants. Amb l'objectiu d'oferir visites específiques als diferents col·lectius d'alumnes, enguany s'ha programat una jornada dirigida als estudiants de cicles formatius de grau superior, que tindrà lloc el:


- Dimarts 24 de gener


D'altra banda, a causa de la demanda creixent de jornades en valencià, s'han reservat quatre visites, una al mes:


- Dijous 26 de gener
- Dijous 16 de febrer
- Dijous 9 de març
- Dijous 6 d'abril


A més, amb els comentaris de les enquestes de valoració en la mà, s'escurça la presentació institucional. Si l'any passat durava una hora, enguany dura 45 minuts.


Les JPA s'ofereixen en dues modalitats (ambdues gratuïtes): l'una dirigida a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, orientadors, tutors i professors, i l'altra destinada a les famílies i al públic en general.


En aquesta ocasió, s'han preparat 23 dates per a les jornades d'alumnes al campus de Vera (València), 2 a Gandia i una disponibilitat total per a fer una visita a mida al campus d'Alcoi. Per a les famílies i el públic en general, s'han programat 7 opcions per a escollir entre febrer i juny del 2017. Pots consultar la mecànica de les jornades en els apartats corresponents.
EMAS upv