- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes 2017-2018

Presentació 


Jornades de Portes Obertes 2017-2018

Aquest curs celebrem els 25 anys de les Jornades de Portes Obertes (JPO). La Universitat Politècnica de València fa més de 25 anys que obri les portes als futurs alumnes, orientadors, professors i famílies perquè coneguen de primera mà els seus estudis, les seues instal·lacions i els seus serveis.


Durant aquests anys, les jornades s'han ampliat (més dies per a visites, més alumnes i familiars rebuts), s'han especialitzat (sis itineraris diferents al campus de Vera i quatre al campus de Gandia), s'han adaptat als nous plans d'estudi i han pres nota de les opinions de les persones que han vingut, sempre amb l'objectiu de millorar i oferir unes visites atractives i interessants.


Després del bon acolliment l'any passat de les jornades en valencià, aquest curs també s'han reservat quatre visites, una al mes:


- Dijous 25 de gener
- Dijous 22 de febrer
- Dijous 22 de març
- Dijous 19 d'abril


Les JPO s'ofereixen en dues modalitats (ambdues gratuïtes): una dirigida a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, orientadors, tutors i professors; i una altra destinada a les famílies i al públic en general.


En aquesta ocasió, s'han preparat 24 dates per a les jornades d'alumnes al campus de Vera (València), 3 a Gandia i una disponibilitat total per a fer una visita a mida al campus d'Alcoi. Per a les famílies i el públic en general, s'han programat 7 opcions a escollir entre febrer i maig del 2018. Pots consultar la mecànica de les jornades en els apartats corresponents.
EMAS upv